Aperitive cu peste

Reteta Calcan gratinat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb scoicile timp de 7-8 minute, amestecand continuu. Se scot din cochilii dupa ce se racesc. Se pune intr-o tava calcanul, se presara cu sare si

ingrediente

   4 persoane
   1
   2 kg calcan
   1/2 l vin alb
   1/2 cana smantana
   3 galbenusuri de ou
   1/2 kg scoici
   40 gr. unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierb scoicile timp de 7-8 minute, amestecand continuu. Se scot din cochilii dupa ce se racesc. Se pune intr-o tava calcanul, se presara cu sare si piper, foi de dafin si vin alb. Se introduce la cuptor la foc potrivit 30 minute. Se scoate din cuptor si se muta calcanul pe un platou tinut la cald.Se filtreaza sucul rezultate din prepararea pestelui si se pune intr-o cratita pe foc la scazut, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca pana se obtine un sos cremos. La sfarsit se adauga si smantana, amestecand bine. Se acopera calcanul cu acest sos si se orneaza cu scoici decorticate.
Cu garnitura orez thai.
Incearca si Rosii umplute cu peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan gratinat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite