Chiftelute din icre de peste

Chiftelutele din icre de peste sunt excelente pentru mesele festive si ii vor lua prin surprindere pana si pe cei carora nu le plac icrele.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute din icre de peste

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • icre de hering (1 ceasca)
  • 1 ceasca cu faina de malai
  • putina sare
  • 4 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 1 legatura mica de marar prospat tocat marunt

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala verdeata, se toaca marunt si se da deoparte. Icrele se sareaza, se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se modeleaza mingiute mici care se dau prin malai, iar apoi se arunca in uleiul incins din tigaie si se lasa pana se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servete absorbante si procedeaza asa cu toate chiftelutele.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro


Chiftelutele din icre se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci