Aperitive cu peste

Reteta Pepene galben spumant cu somon afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Martina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se

ingrediente

   1/4 pepene galben
   8 felii de somon afumat
   1 lingurita suc de lamaie
   1 lingura ceapa rosie maruntita
   arpagic pentru ornat
   1/2 sticla vin spumant sec

mod de preparare

Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amestesca cu sucul de lamaie. Ceapa se curata, se taie in bucatele fine si se adauga somonului. Feliile de pepene se scurg, se pun pe o farfurie racita, iar peste ele se aseaza somonul maruntit. Se orneaza cu arpagic.
Pe farfurii mari, albe
Incearca si Caracatita cu otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene galben spumant cu somon afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite