Bruscheta cu ciuperci este un aperitiv grozav care se face foarte rapid din paine, cascaval, ciuperci si ulei de masline
Se preincalzeste cuptorul la 240 de grade.
Se prajesc mediu feliile de paine in prajitorul de paine
Se pune cascavalul peste paine intr-o tava, se aseaza feliile de ciuperci taiate lamele fine, se presara cimbru si piper si se dau la cuptor pentru 10 minute, pana se topeste cascavalul si se fac ciupercile. Se stropesc cu putin ulei de masline.
Se servesc calde, cu salata si stropite cu putin ulei de masline.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii