Bruscheta cu ciuperci este un aperitiv grozav care se face foarte rapid din paine, cascaval, ciuperci si ulei de masline
Se preincalzeste cuptorul la 240 de grade.
Se prajesc mediu feliile de paine in prajitorul de paine
Se pune cascavalul peste paine intr-o tava, se aseaza feliile de ciuperci taiate lamele fine, se presara cimbru si piper si se dau la cuptor pentru 10 minute, pana se topeste cascavalul si se fac ciupercile. Se stropesc cu putin ulei de masline.
Se servesc calde, cu salata si stropite cu putin ulei de masline.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii