Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu ciperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte

ingrediente

   150 gr. ciuperci
   2 linguri ulei
   1 lingurita rasa pesmet fin
   1/2 lingurita bulion
   1/2 ceapa
   1/2 lingurita patrunjel tocat
   1 virf de cutit zahar
   1 lingura bulion
   sare
   piper
   6 rosii frumoase

mod de preparare

Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte marunt intr0o lingura ulei, pina incep sa se inmoaie. Se adauga sarea, piperul, pesmetul, zaharul si bulionul si se mai lasa 5-10 minute pe foc, amestecind cu lingura. Se umplu rosiile, se pun intr-o tava smaltuita, se toarna deasupra 1 lingura ulei si una de bulion si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.
Se servesc reci
Incearca si Rosii umplute cu ciperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.