Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet.
2. Se aseaza rosiile cu fata

ingrediente

   6 rosii
   250 g fasole verde
   salata verde
   2-3 catei usturoi
   patrunjel
   50 ml ulei
   15 ml otet
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet.


2. Se aseaza rosiile cu fata in jos si se lasa la scurs.


3. Se pune fasolea verde la fiert in apa cu sare si cand e gata se arunca apa.


4. Se pune la racit, iar apoi se taie in bucatele de circa 2 cm, se stropeste cu putin ulei, otet si usturoi zdrobit.


5. Se lasa fasolea asa pentru 30 minute, iar apoi pune fasolea la scurs.


6. Se umplu rosiile cu acest amestec.
Incearca si Rosii umplute cu ciuperci si maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.