Jumari

Reteta culinara Jumari de porc

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
gatire reteta 2h:15m 
MEDIOTO59

postat de

Postat pe: 27-12-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bomba calorica, asa-i? Dar o data-n an merge!!! Mie, jumarile de porc imi plac sa fie impanate cu putina carnita asa ca am folosit niste piept de porc grozav de frumos, pe gustul meu adica. Nu-i cine stie ce filozofie sa prepari jumari, numai ca trebuie sa fii atenta sa amesteci din cand in cand astfel incat sa nu se prinda. Si inca ceva: minunat este sa le facem in vas de tuci.

ingrediente

8 portii

   3 kg piept de porc
   sare
   o cana cu apa

Comentarii

0 comentarii

Autentificați-vă pentru a posta comentarii

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite