Jumari

Reteta culinara Jumari campenesti

complexitate reteta Redusa 
admin

postat de

Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru jumari campenesti se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoirosiile si ciupercile.

ingrediente

   oua (6),
   cartofi fierti (150 g),
   rosii (4),
   ciuperci (100 g),
   unt (50 g),
   mazare (100 g),
   branza rasa (50 g),
   sare,
   piper

mod de preparare

Pentru jumari campenesti se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoirosiile si ciupercile, iar in sfirsit mazarea. Se bat usor ouale cu sare si piper si se pun peste legume. Se presara branza rasa, se acopera si se lasa sa fiarba.


Se serveste cu costita si paine prajita.

Incearca si Pogaci cu jumari
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari campenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii

0 comentarii

Autentificați-vă pentru a posta comentarii

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite