Jumari cu slanina afumata

Se taie marunt slanina afumata si se pune la rumenit intr-o tigaie. Se bat intre timp ouale cu laptele sau smantana si se adauga apoi peste slanina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 oua
  • 150 gr slanina sau costita afumata
  • 2-3 linguri de lapte sau smantana
  • sare

Mod de preparare

Se taie marunt slanina afumata si se pune la rumenit intr-o tigaie. Se bat intre timp ouale cu laptele sau smantana si se adauga apoi peste slanina. Se amesteca cu o furculita pana se coaguleaza si se potrivesc la gust de sare.


Se servesc imediat.

Alte retete culinare:

Chiftele Saratele Turta dulce

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci