Jumari

Reteta Jumari dulci indiene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert lap

ingrediente

   6 oua
   4 lingurite ulei
   o ceasca zahar
   o ceasca lapte
   2 linguri smintina
   1/2 lingurite scortisoara
   3 lingurite stafide
   80 gr. migdale
   250 gr. fructe de sezon

mod de preparare

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute.
Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete
Incearca si Slanina fiarta in zeama de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari dulci indiene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.