Vinul fiert nemtesc este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert e nevoie de cuisoare, scortisoara, portocale si o sticla de vin rosu.
Vinul fiert nemtesc Gluhwein este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l, dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute.
Vinul fiert nemtesc Gluhwein se serveste imediat.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii