Gluhwein - Vin fiert nemtesc

Vinul fiert nemtesc este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert e nevoie de cuisoare, scortisoara, portocale si o sticla de vin rosu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Gluhwein - Vin fiert nemtesc

Ingrediente

  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana zahar
  • 2 cuisoare
  • 2 betisoare de scortisoara
  • 1 portocala
  • 1 sticla de vin rosu (750 ml)

Mod de preparare

Vinul fiert nemtesc Gluhwein este perfect pentru zilele racoroase. Pentru prepararea acestui vin fiert adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l, dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute.


Vinul fiert nemtesc Gluhwein se serveste imediat.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori