Vinul fiert se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste. Este bun si sanatos.
Pentru vinul fiert cu cuisoare, se pun la fiert 1 l de vin natural, 300 ml apa, 150 g zahar, 1 mar taiat felii, 4-5 cuisoare, scortisoara, apoi se lasa sa dea 2-3 clocote.
Vinul fiert cu cuisoare se acopera si se lasa sa stea timp de 10 minute, dupa care se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii