Se pune apa in ibric, se adauga zaharul si se lasa sa clocoteasca impreuna. Se adauga cafeaua si se trage vasul de pe foc cand se ridica spuma deasupr
Se pune apa in ibric, se adauga zaharul si se lasa sa clocoteasca impreuna. Se adauga cafeaua si se trage vasul de pe foc cand se ridica spuma deasupra. Se ia din caimac, se pune in cescuta, iar ibricul se mai lasa pe marginea plitei sa fiarba cinci minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Socata
Sirop Grenadine
Dulceata de smochine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii