Se amesteca : cacaoa , zaharul si o lingurita cu cafea cu cicoare . laptele se incalzeste. Dupa procesul de incalzire se pune peste ingrendiente. Se
Se amesteca : cacaoa , zaharul si o lingurita cu cafea cu cicoare . laptele se incalzeste. Dupa procesul de incalzire se pune peste ingrendiente. Se poate inlocui laptele cu apa. Se amesteca pana se face lichid.
Se toarna in pahar, Eu nu am mai facut poza cand am turnat in pahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...
Tocanita din organe de mielDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii