-Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca...
Crema de branza (recomandat)In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se...
Budinca in doua culoricondiment: Se amesteca paprika , oregano, malai, piper. Cartofii se pun intr-o tava, dar inainte se dau prin condimentul...
Cartofi magiciSe adauga toate ingredientele si se toarna apa apoi... La sfarsit se poate taia o coaja de lime se unge paharul apoi sa se...
Mojito originalSe amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase si bucati...
Inghetata de vanilieSe amesteca : cacaoa , zaharul si o lingurita cu cafea cu cicoare . laptele se incalzeste. Dupa procesul de incalzire se...
Ciocolata calda cu cafeaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz