Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase si bucati de unt prin ea... Se pune
Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase si bucati de unt prin ea... Se pune la frigider si se mananca la aceiasi ora urmatoarea zi.
Pe deasupra se pune topping pentru un gust perfect.Reteta este asta: cacaoa se amesteca cu zahar si faina. Se pune la foc si se amesteca pana se ingroase.(Se face urmatoarea zi cand inghetata este inghetata si toppingul se pune fierbinte sau cald pentru o aroma mai speciala) . Se toarna pe ea ca un vulcan.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii