In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere
In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere)
In primul bol se pune cacao si zahar
In al doilea bol se pune doar zahar.
In primul bol se pune apa pana se face ca o budinca
In al doilea bol se pune apa, apoi putina esenta de vanilie.
SI GATA!!! Nu se tine la frigider! Se mananca pe loc
Pofta buna!!!
In bolul cu vanilie se poate pune putin din cea cu cacao, dar cu atentie sa nu se amestece !
Iar in bolul cu cacao se pune putin din cea cu vanilie dar tot cu grija...Daca se amesteca isi schimba gustul si nu va mai fi la fel de gustos...
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii