Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Apa se pune la fiert si cand clocoteste, se adauga visinele taiate si plicurile de ceai. Se ia de pe foc si se lasa la infuzat 15 minute. Se toarna in pahare si se decoreaza cu lamaie si menta. Se pot adauga cuburi de gheata.
Se serveste in pahare inalte.
La prepararea acestui ceai imi e de folos un ibric de la Kitchen Shop.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii