Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Ceaiul cu visine este foarte gustos si sanatos. Il puteti servi si cald, dar rece si cu frunze de menta, pe timp de vara este si mai bun.
Apa se pune la fiert si cand clocoteste, se adauga visinele taiate si plicurile de ceai. Se ia de pe foc si se lasa la infuzat 15 minute. Se toarna in pahare si se decoreaza cu lamaie si menta. Se pot adauga cuburi de gheata.
Se serveste in pahare inalte.
La prepararea acestui ceai imi e de folos un ibric de la Kitchen Shop.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacAceasta reteta delicioasa am imprumutat-o de la d-na Gicuta Porceanu.
Chiftele cu cartofi la cuptorDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii