Chai

Pentru chai se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul. Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Chai

Ingrediente

  • 2 cani apa
  • 1 plic ceai negru de calitate
  • bucatele de scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 1 steluta de anason
  • lapte
  • miere sau zahar

Mod de preparare

Pentru chai se pune apa in ceainic si se adauga scortisoara, cuisoarele si anasonul.
Cand incepe sa fiarba apa se stinge focul si se adauga plicul de ceai.
Se lasa 3 minute, dupa care se toarna in cani.


Chaiul se serveste cu lapte si miere sau zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori