Folosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte.
In el se pun atatea lingurite de ceai cate cani dorim sa preparam si inca una a ceainicului. Deasupra se toarna apa clocotita de ajuns pentru cantitate de ceai pe care dorim sa o servim. Ceainicul se acopera cu o husa speciala din pasla si se lasa cel putin 20 min. Ceaiul se serveste in cescute din portelan fin (de preferinta Roshenthal)
Cu Cake, sau fursecuri, la intalnirile de dupa amiaza.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe