Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate
Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate adauga si radacina de ghimbir. Se scurge lichidul si se indulceste cu miere. Daca este prea concentrata, limonada se completeaza cu apa fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii