• spalati si curatati ingredientele• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc• introduceti treptat
• spalati si curatati ingredientele
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• introduceti treptat portocalele, merele si ghimbirul in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final adaugati scortisoara, cuisoarele, gheata si amestecati.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cocktail-non-alcoolic-pentru-sarbatori/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii