• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant
• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• taiati fructul pasiunii pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite extrageti pulpa
• stoarceti lime-ul
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• decorati cu o capsuna.
Savurati!
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeFicatul de pui sau de vita este prima recomandare a nutritionistilor in prevenirea anemiei. In ficat sunt concentrate...
Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)Pregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii