1. puneti boabele de soia inmuiate intr-o oala si umpleti cu apa proaspata pana la 3/4 2.
1. puneti boabele de soia inmuiate intr-o oala si umpleti cu apa proaspata pana la 3/4
2. gatiti la foc mediu si lasati sa fiarba circa 7-10 min.
3. lasati boabele de soia sa se raceasca
4. folositi o lingura mare sau un polonic pentru a adauga cu grija amestecul in gura de alimentare a storcatorului prin presare la rece KUVINGS, asigurandu-va ca adaugati de fiecare data parti egale de apa si boabe de soia
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii