Afinata se serveste cu tot cu fructe. Se prepara rapid si este o bautura facuta din boabe de afine.
Pentru afinata, in sticle de 1 l punem 250 g boabe de afine si un sirop fiert, facut din: 300 g zahar, 350 ml de apa si 350 ml de alcool de 90,5 grade. Capsam sticlele, le lasam la macerat timp de 3 saptamani, apoi se poate servi.
Afinata se serveste cu tot cu fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii