Se pune berea intr-o sticla mai mare de un litru, se adauga zaharul si se astupa sticla. Se bate energic, scuturand sticla pe lungul ei, pana la compl
Se pune berea intr-o sticla mai mare de un litru, se adauga zaharul si se astupa sticla. Se bate energic, scuturand sticla pe lungul ei, pana la completa dizolvare a zaharului. Atunci se adauga alcoolul si zaharul vanilat, se mai agita sticla un sfert de ora, pentru ca omogenizarea sa se faca perfect, dupa care se lasa lichiorul sa se odihneasca o ora.
Alte retete usoare:
Sirop din muguri de brad
Lichior de caise
Sirop de capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii