Trandafirata

Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acope

Complexitate
redusa
Trandafirata

Ingrediente

  • petale de trandafiri
  • zahar
  • alcool dublu rafinat
  • vodka

Mod de preparare

Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acoperite. Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite. Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.

Se serveste rece, poate fi folosita si in cocktailuri. Alte retete de bauturi recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc