Lichioruri

Reteta culinara Trandafirata

complexitate reteta Redusa 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acope

ingrediente

   petale de trandafiri
zahar
alcool dublu rafinat
   vodka

mod de preparare

Speli petalele de trandafiri, apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra sa ramana acoperite. Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite. Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.



Se serveste rece, poate fi folosita si in cocktailuri. Alte retete de bauturi recomandate:

Incearca si Limoncelo
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Lichioruri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite