Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Se pregateste usor si rapid.
Pentru zmeurata (Lichior de zmeura) punem in sticla 300 g boabe de zmeura, turnam deasupra 400 ml de alcool amestecat cu un sirop fiert, facut din 300 g zahar si 300 ml apa, apoi capsam sticla si lasam la macerat timp de 3 saptamani. Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe. Acelasi procedeu se foloseste si cu alte fructe – fragi, mure sau capsuni.
Zmeurata (Lichior de zmeura ) se serveste cu tot cu fructe.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii