Azi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie
Inainte de toate trebuie sa infuzezi whiskey-ul. Pune o steluta de anason, doua feliute de ghimbir si un baton de scortisoara in el cu 24 de ore inainte de preparare.
Toarna in bol ingredientele: whiskey-ul infuzat, sucul de portocale, sucul de cranberry, sucul proaspat de lamaie, siropul de zahar.
Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.
Adaugam vinul spumant apoi decoram bolul cu scortisoara, anason si felii de portocala.
Paharele le vom glazura cu zahar pudra si scortisoara.
Umezeste o latura a paharului cu portocala, pune zahar pudra si scortisoara intr-o strecuratoare de ceai, apoi cerne deasupra paharului in zona umeda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii