Azi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie
Inainte de toate trebuie sa infuzezi whiskey-ul. Pune o steluta de anason, doua feliute de ghimbir si un baton de scortisoara in el cu 24 de ore inainte de preparare.
Toarna in bol ingredientele: whiskey-ul infuzat, sucul de portocale, sucul de cranberry, sucul proaspat de lamaie, siropul de zahar.
Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.
Adaugam vinul spumant apoi decoram bolul cu scortisoara, anason si felii de portocala.
Paharele le vom glazura cu zahar pudra si scortisoara.
Umezeste o latura a paharului cu portocala, pune zahar pudra si scortisoara intr-o strecuratoare de ceai, apoi cerne deasupra paharului in zona umeda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii