1. Se aleg fructele proaspete bine coapte, se spala si se curata de samburi. 2. Se spala bine lamaile sub jet de apa. 3. Doua nectarine si o lamaie se
1. Se aleg fructele proaspete bine coapte, se spala si se curata de samburi.
2. Se spala bine lamaile sub jet de apa.
3. Doua nectarine si o lamaie se taie felii.
4. Se pun fructele intr-un bol.
5. Cealalta lamaie se stoarce, iar restul nectarinelor se pun in blender.
6. Se dizolva mierea si o torni peste fructele din bol, apoi pui bolul la frigider pentru o ora.
7. In pahare, repartizezi fructele, sucul de lamaie, nectarul de la nectarine, torni apa minerala si ornezi cu frunze de menta sau busuioc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii