Punch-uri

Punch indian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolv

ingrediente

   4 oua
   1/2 ceasca esenta tare de ceai
   4 linguri rom
   ¼ l frisca indulcita
   125 gr. zahar
   2-3 foi gelatina

mod de preparare

Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece.
Se serveste cu biscuiti.
Incearca si Punch cu soc si gin
Daca ti-a placut reteta noastra "Punch indian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Punch-uri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite