Milkshake de banane si capsuni, cu mousse de lime

Portii
2
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Milkshake de banane si capsuni, cu mousse de lime

Ingrediente

  • Pentru milkshake
  • banane – 3 buc
  • capsuni proaspete – 250 g
  • lapte – 200 ml
  • miere – 50 ml
  • unt arahide – 1 lingura
  • Pentru mousse
  • sucul de la 2 lime
  • gelatina (granule) – 1/2 pachet (5g)
  • frisca lichida – 200 ml
  • coaja rasa de la 1 lime
  • esenta de menta – 1/2 lingurita
  • miere – 1 lingura (puteti pune mai multa daca doriti mai dulce)
  • mascarpone – 1 lingura
  • (optional) 2 picaturi de colorant verde

Mod de preparare

• rupe bananele in bucati mai mici si adauga-le in blenderul Oster Reversible impreuna cu capsunile, laptele, mierea si untul de arahide
• blendeaza pe viteza mica pana vei obtine un milkshake omogen
• distribuie-l egal in 2 borcane decorative
• lasa gelatina timp de 10 min la hidratat in sucul de la cele 2 bucati de lime
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• adauga in blenderul Oster Reversible frisca lichida, mierea, gelatina, esenta de menta, coaja rasa de lime, mascarpone si colorantul si blendeaza totul pana obtii o compozitie omogena
• distribuie compozitia egal in cele doua borcane si las-o la frigider la inchegat pentru cca o ora
• se serveste rece.

Savurati cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori