• rupe bananele in bucati mai mici si adauga-le in blenderul Oster Reversible impreuna cu capsunile, laptele, mierea si untul de arahide
• blendeaza pe viteza mica pana vei obtine un milkshake omogen
• distribuie-l egal in 2 borcane decorative
• lasa gelatina timp de 10 min la hidratat in sucul de la cele 2 bucati de lime
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• adauga in blenderul Oster Reversible frisca lichida, mierea, gelatina, esenta de menta, coaja rasa de lime, mascarpone si colorantul si blendeaza totul pana obtii o compozitie omogena
• distribuie compozitia egal in cele doua borcane si las-o la frigider la inchegat pentru cca o ora
• se serveste rece.
Savurati cu placere!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii