Milkshake de banane si capsuni, cu mousse de lime

Portii
2
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Milkshake de banane si capsuni, cu mousse de lime

Ingrediente

  • Pentru milkshake
  • banane – 3 buc
  • capsuni proaspete – 250 g
  • lapte – 200 ml
  • miere – 50 ml
  • unt arahide – 1 lingura
  • Pentru mousse
  • sucul de la 2 lime
  • gelatina (granule) – 1/2 pachet (5g)
  • frisca lichida – 200 ml
  • coaja rasa de la 1 lime
  • esenta de menta – 1/2 lingurita
  • miere – 1 lingura (puteti pune mai multa daca doriti mai dulce)
  • mascarpone – 1 lingura
  • (optional) 2 picaturi de colorant verde

Mod de preparare

• rupe bananele in bucati mai mici si adauga-le in blenderul Oster Reversible impreuna cu capsunile, laptele, mierea si untul de arahide
• blendeaza pe viteza mica pana vei obtine un milkshake omogen
• distribuie-l egal in 2 borcane decorative
• lasa gelatina timp de 10 min la hidratat in sucul de la cele 2 bucati de lime
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• adauga in blenderul Oster Reversible frisca lichida, mierea, gelatina, esenta de menta, coaja rasa de lime, mascarpone si colorantul si blendeaza totul pana obtii o compozitie omogena
• distribuie compozitia egal in cele doua borcane si las-o la frigider la inchegat pentru cca o ora
• se serveste rece.

Savurati cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc