• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, apoi curatati de coaja avocado
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, apoi curatati de coaja avocado si banana si introduceti-le pe rand in storcator, prin palnia larga a aparatului
• sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, dimineata timp de 1 saptamana in fiecare luna a sezonului rece. Contine o multime de elemente nutritive necesare pielii si organismului in aceasta perioada: vitaminele E, C, magneziu, potasiu, resveratrol.
Resveratrolul, continut de strugurii negri, afine, mure, este cel mai puternic antioxidant, de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. Stimuleaza imunitatea, are un puternic efect antiinflamator si antibacterian, mentine fermitatea si elasticitatea pielii, impiedica imbatranirea prematura si este un bun antialergic.
Avocado contine grasimi bune si o cantitate mare de potasiu care normalizeaza presiunea sanguina, previne bolile cardiovasculare, stimuleaza mecanismele naturale de eliminare a toxinelor, facand pielea frumoasa si stralucitoare.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/3-sfaturi-pentru-ingrijirea-pielii-toamna/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaPentru Mos Craciun! Un tort ciocolatos gatit asa frumos, eu zic ca merge pe masa de sarbatoare! Dar asta e doar parerea mea,...
Desert tort de biscuiti fara coacere
Comentarii