• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe
• toate ingredientele se spala bine, fara sa se indeparteze coaja care este plina de nutrienti, si se adauga pe rand in storcator
• fiindca storcatorul prin presare la rece Kuvings are gura de alimentare foarte larga, n-am tocat niciun ingredient in prealabil. Le-am adaugat pe rand, asteptand ca storcatorul sa le preia lent si frumos.
• sucul proaspat stors se bea imediat. Daca il veti lasa chiar si la frigider intr-un recipient de sticla, acesta se va oxida si nutrientii se vor diminua in mare parte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii