Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen Bruma

Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal, dar si o cantitate importanta de vitamina E, elemente necesare pentru o piele frumoasa si stralucitoare. Polenul ajuta la regenerarea pielii, previne infectiile si alergiile.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • struguri negri – 10 boabe
  • avocado – ½ buc
  • banana – 1 buc
  • mar – 1 buc
  • seminte de canepa – 2 lingurite
  • polen – 1 lingurita

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• se spala fructele, se curata banana si avocado
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• se toarna smoothie in pahar, se adauga semintele si polenul si apoi se amesteca bine
Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei, pentru a avea un ten radiant.
Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspăt de struguri este o excelentă soluţie demachiantă şi de reîntinerire a pielii.


Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cum-imi-pregatesc-pielea-pentru-primavara/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori