Deserturi de vara
Intr-un castron, punem capsunile spalate, fara codite, adaugam zaharul, frunzele de menta si lasam peste noapte, intr-un loc racoros. A doua zi, trecem totul prin blender sau, cum am procedat eu cu zdrobitorul de cartofi, le zdrobim putin, apoi adaugam zeama de lamaie, Punem intr-o oala la fiert, amestecand ocazional. Lasam sa fiarba cca. 5 min, din momentul in care da in clocot. Lasam sa se raceasca cca 5 min, dupa care strecuram nectarul in sticle. Daca dorim sa le pastram pentru iarna, adaugam cate o aspirina pisata in fiecare sticla, sterilizam borcanele cca 15 din momentul in care fierbe apa, lasam sa se raceasca in apa pana a doua zi si le depozitam in camara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii