Sucuri fructe si legume

Reteta Nectar de capsuni

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20h 
sufletista postat de
Postat pe: 03-07-2017
Adaugă în cartea de bucate
Deserturi de vara

ingrediente

4 portii

   2 kg capsuni
   250 g zahar
   4-5 crengute menta
   1/2 lamaie

mod de preparare

Intr-un castron, punem capsunile spalate, fara codite, adaugam zaharul, frunzele de menta si lasam peste noapte, intr-un loc racoros. A doua zi, trecem totul prin blender sau, cum am procedat eu cu zdrobitorul de cartofi, le zdrobim putin, apoi adaugam zeama de lamaie, Punem intr-o oala la fiert, amestecand ocazional. Lasam sa fiarba cca. 5 min, din momentul in care da in clocot. Lasam sa se raceasca cca 5 min, dupa care strecuram nectarul in sticle. Daca dorim sa le pastram pentru iarna, adaugam cate o aspirina pisata in fiecare sticla, sterilizam borcanele cca 15 din momentul in care fierbe apa, lasam sa se raceasca in apa pana a doua zi si le depozitam in camara.
Incearca si Suc energizant Home Made Care, made by Carmen Bruma
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sucuri fructe si legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.