Suc de fructe rosii (visine, capsuni si zmeura)

1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate. 2. Dupa ce a fost luat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g visine
  • 300 g capsuni
  • 300 g zmeura
  • 100 ml sirop de zahar
  • apa plata
  • suc de lamaie

Mod de preparare

1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate.

2. Dupa ce a fost luat de pe foc se adauga 2-3 lingurite de suc de lamaie.

3. Se spala foarte bine fructele, se scot samburii de la visine, se indeparteaza coditele de la capsuni si zmeura si se pun la scurs.

4. Le punem in storcatorul de fructe.

5. Sucul obtinut se amesteca cu siropul de zahar si se dilueaza cu apa plata.
Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci