1. Spalati bine ingredientele 2. Indepartati codita si semintele de la ardei 3. Indepartati coaja de
1. Spalati bine ingredientele
2. Indepartati codita si semintele de la ardei
3. Indepartati coaja de la castravete, ghimbir si lamaie
4. Taiati marul, castravetele, ardeii, lamaia in bucati. Ele pot fi introduse si intregi in gura de alimentare inovativa, extralarga, a storcatorului prin presare la rece KUVINGS.
5. Le introduceti in gura de alimentare si preparati sucul prin presarea la rece.
Tips:
Poti inlocui varza cu frunze de telina si castravetele cu ridiche sau sfecla.
Inainte de a prepara sucul din spanac si varza, recomandam sa mentii frunzele in apa rece pentru aprox. 30 de min pentru a obtine maxim de nutrienti din acestea, in urma presarii la rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii