1. Spalati bine ingredientele 2. Indepartati codita si semintele de la ardei 3. Indepartati coaja de
1. Spalati bine ingredientele
2. Indepartati codita si semintele de la ardei
3. Indepartati coaja de la castravete, ghimbir si lamaie
4. Taiati marul, castravetele, ardeii, lamaia in bucati. Ele pot fi introduse si intregi in gura de alimentare inovativa, extralarga, a storcatorului prin presare la rece KUVINGS.
5. Le introduceti in gura de alimentare si preparati sucul prin presarea la rece.
Tips:
Poti inlocui varza cu frunze de telina si castravetele cu ridiche sau sfecla.
Inainte de a prepara sucul din spanac si varza, recomandam sa mentii frunzele in apa rece pentru aprox. 30 de min pentru a obtine maxim de nutrienti din acestea, in urma presarii la rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii