1. Spalati bine ingredientele 2. Indepartati codita si semintele de la ardei 3. Indepartati coaja de
1. Spalati bine ingredientele
2. Indepartati codita si semintele de la ardei
3. Indepartati coaja de la castravete, ghimbir si lamaie
4. Taiati marul, castravetele, ardeii, lamaia in bucati. Ele pot fi introduse si intregi in gura de alimentare inovativa, extralarga, a storcatorului prin presare la rece KUVINGS.
5. Le introduceti in gura de alimentare si preparati sucul prin presarea la rece.
Tips:
Poti inlocui varza cu frunze de telina si castravetele cu ridiche sau sfecla.
Inainte de a prepara sucul din spanac si varza, recomandam sa mentii frunzele in apa rece pentru aprox. 30 de min pentru a obtine maxim de nutrienti din acestea, in urma presarii la rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii