Muraturi combinate

Reteta Gogosari cu ghebe (ciuperci)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Andriescu_16485 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ghebele dupa ce au fost taiate, dupa dorinta, se taie gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4

ingrediente

   3 kg. ghebe (ciuperci)
   5-6 kg. gogosari
   1/2 litru ulei
   1 cana otet
   1 capatana de de usturoi
   foi de dafin
   piper boabe

mod de preparare

Se fierb ghebele dupa ce au fost taiate, dupa dorinta, se taie gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4 ora. Se adauga foi de dafin, piperul, otetul si usturoiul si se mai fierb impreuna inca 1/4 ora. Se pun in borcan si se fierb la "bain marie".
Dupa dorinta
Incearca si Gogosari umpluti cu varza rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu ghebe (ciuperci)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi combinate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.