O reteta simpla si cu o aroma placuta.
Puteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti aproape o lingurita de sare dupa care ii amestecati.Ii lasati asa vreo ora, doua. I-am pus in borcane, destul de indesati.
Am turnat peste ei amestecul de otet, miere si apa si am capsat bine borcanele.Se pun in loc racoros,ferit de caldura.
Puteti adauga stafide in borcanele cu ardei pentru ca acestea le mai ia din iuteala ardeiului.
Stafidele sunt bune de mancat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii