Aperitive cu branza

Crema "Fondue"
Aperitive cu branza

Crema "Fondue"

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul....

Crema "Fondue"
Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen
Aperitive cu branza

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu...

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen
Brinza de vaci de casa
Aperitive cu branza

Brinza de vaci de casa

Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se...

Brinza de vaci de casa
Varenki
Aperitive cu branza

Varenki

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu...

Varenki
Brinza cu chimen si boia
Aperitive cu branza

Brinza cu chimen si boia

Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul,...

Brinza cu chimen si boia
Galuste cu brinza de vaci
Aperitive cu branza

Galuste cu brinza de vaci

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din...

Galuste cu brinza de vaci
Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci