Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e
Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.
Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.
Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).
Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.
Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).
Se taie napolitana.
Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.
Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne tocata gasiti aici:
Rulada cu carne tocata si legume,
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Rulada de carne tocata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii