Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e
Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.
Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.
Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).
Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.
Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).
Se taie napolitana.
Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.
Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne tocata gasiti aici:
Rulada cu carne tocata si legume,
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Rulada de carne tocata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii