Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e
Se ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de 2 tuburi, dar avantajul e ca iese mai gustos cu mai multa branza.
Se pregateste carnea ca si pentru chiftele.
Se pune carnea astfel pregatita pe o foaie de napolitana, intr-un strat subtire( numai gros de un deget).
Se aseaza deasupra cealalta foaie de napolitana si se preseaza usor.
Se pregatesc cele necesare pentru pane (atentie la oua! veti avea nevoie de mai multe decat credeti, napolitana absoarbe oul).
Se taie napolitana.
Se da prin ou, faina, iarasi ou, pesmet si apoi prajim.
Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata a fost propusa de Nia pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne tocata gasiti aici:
Rulada cu carne tocata si legume,
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Rulada de carne tocata
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....
Carnati de casa afumatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii