Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceap
Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta omogena. Se adauga ceapa, zacusca, mararul ocat, sarea si piperul. Se umplu ouale cu amestecul, iar restul de umplutura se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza. Sunca se taie in triunghiuri mici, se infige intr-o scobitoare si se pune ca o panza de iola pe fiecare ou.
Se serevsc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Maioneza de post Saratele
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macȘi eu sunt foarte mândră că fac parte din această frumoasă comunitate și postez cu drag rețete pregătite de...
Pulpe de pui cu iaurt si pesmetIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii