Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumati si gogosari murati sunt delicioase si satioase, fiind excelente pentru oamenii mereu pe fuga, care nu au timp sa manance corespunzator.
Intr-un castron amestecam iaurtul, ouale, uleiul, sarea si cascavalul ras.
Amestecam faina cu praful de copt si cernem deasupra compozitiei lichide.
Separat taiem pe jumatate carnatii,apoi feliute subtiri.
Taiem si gogosarii cubulete mici. In compozitia de faina adaugam carnatii si gogosarii si amestecam. Punem aluatul rezultat in forme de briose circa 3/4. Presaram deasupra seminte de mac, in sau ce seminte ne plac.
Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia, carnati afumari si gogosari murati sunt ideale atat calde cat si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii