Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde c
Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita. Se taie sunca, branza, maslinele in bucati mici si se amesteca cu ouale batute cu sare si piper. Cu acest amestec se umplu briosele. Deasupra se pun cateva picaturi cu ketchup si se rade cascaval sau branza. Se coc 20-25 minute.
Se pot servi ca aperitiv ori ca gustare. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii