Aceasta reteta de briose este foarte simpla si rezultatul este delicios. Pentru aceasta reteta de prajituri trebuie sa folositi 200 g legume de sezon, kaiser si cascaval.
Aceasta reteta de briose rapide cu aroma de toamna este foarte simpla si rezultatul este delicios. Albusurile le-am batut spuma, iar galbenusurile le-am frecat cu ulei, apoi am combinat usor cele 2 compozitii cu o spatula, apoi am cernut faina cu praful de copt si le-am incorporat si apoi restul de ingredente: kaiser-ul taiat cubulete, cascavalul ras si salata de cruditati.
Tava de briose am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.
Compozitia se pune cu lingura in forme, au iesit fix 12 bucati, eu le-am decorat cu miez de floarea-soarelui.
Briosele rapide cu aroma de toamna sunt gustoase si hranitoare, iar daca ai si o salata de toamna nu mai ai nici o scuza sa nu le faci intr-o zi mohorata de toamna. Merg de minune cu un pahar de must.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii