Aceasta reteta de briose este foarte simpla si rezultatul este delicios. Pentru aceasta reteta de prajituri trebuie sa folositi 200 g legume de sezon, kaiser si cascaval.
Aceasta reteta de briose rapide cu aroma de toamna este foarte simpla si rezultatul este delicios. Albusurile le-am batut spuma, iar galbenusurile le-am frecat cu ulei, apoi am combinat usor cele 2 compozitii cu o spatula, apoi am cernut faina cu praful de copt si le-am incorporat si apoi restul de ingredente: kaiser-ul taiat cubulete, cascavalul ras si salata de cruditati.
Tava de briose am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.
Compozitia se pune cu lingura in forme, au iesit fix 12 bucati, eu le-am decorat cu miez de floarea-soarelui.
Briosele rapide cu aroma de toamna sunt gustoase si hranitoare, iar daca ai si o salata de toamna nu mai ai nici o scuza sa nu le faci intr-o zi mohorata de toamna. Merg de minune cu un pahar de must.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii