Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se marun
Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se maruntesc. Ardeii se spala, se sterg sa se usuce, se scote cotorul si taiem in felii la fel ca feliile de cascaval. Punem carnea toccata intr-un castron, adaugam ceapa, usturoiul, chifla stoarsa, ouale, maiorana, sarea, piperul si amestecam pana obtinem un amestec omogen. Pregatim galuste mici de aprox. 3 cm. Incingem uleiul, punem galustele, le prajm aurii-maronii, le scoatem pe un servetel de hartie si le racim. Dup ace s-au racit, tragem pe tepuse mici : o galusca, un castrevete, o felie de cascaval si una de ardei. Se repea pana se termina ingredientele. Pana la servire se acopera cu o folie sa nu se usuce.
Alte aperitive recomandate:
Spanac cu oua
Arici din pateu de ficatei pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii