Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se marun
Ceapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii se strecoara si se maruntesc. Ardeii se spala, se sterg sa se usuce, se scote cotorul si taiem in felii la fel ca feliile de cascaval. Punem carnea toccata intr-un castron, adaugam ceapa, usturoiul, chifla stoarsa, ouale, maiorana, sarea, piperul si amestecam pana obtinem un amestec omogen. Pregatim galuste mici de aprox. 3 cm. Incingem uleiul, punem galustele, le prajm aurii-maronii, le scoatem pe un servetel de hartie si le racim. Dup ace s-au racit, tragem pe tepuse mici : o galusca, un castrevete, o felie de cascaval si una de ardei. Se repea pana se termina ingredientele. Pana la servire se acopera cu o folie sa nu se usuce.
Alte aperitive recomandate:
Spanac cu oua
Arici din pateu de ficatei pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii