Ficatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se adauga in compozitie cea
Ficatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se adauga in compozitie ceapa tocata si calita si se amesteca bine. Se freaca untul spuma si se incorporeaza pe rand galbenusurile si pasta de ficat. Se adauga apoi patrunjelul, maghiranul, tocate marunt, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine, iar la final se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt pesmet si se introduce in cuptor, la copt, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.
Budinca se serveste rece, taiata felii.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii