Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala.
Buletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se curata si se spala. Carnea de vita si de porc se spala si se da prin masina de tocat impreuna cu painea si ceapa. Carnea, ceapa si franzela se amesteca cu 2 oua, lapte, sare, piper si nucsoara. Se formeaza chiftelute rotunde, care se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in 300 ml ulei.
Buletele berlineze se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii