Burek cu carne de vita este ca si un fel de placinta cu carne. Va trebuie pentru aceasta reteta de burek carne tocata si foi de placinta.
Burek cu carne de vita este ca si un fel de placinta cu carne. Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin.
Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. Deasupra ultimului strat de foi de placinta se toarna adaugam un amestecul din ou, smantana si apa minerala.Nu inainte de a portiona burek-ul cu carne cu un cutit bine ascutit.
Selasa in cuptor cam 45 de minute.
Burek-ul cu carne se lasa la racit si se taie pe liniile trasate initial.
Pentru a prepara umplutura de carne mi-ar fi foarte utila cratita de fonta de 28 cm - Calve ( de la kitchenshop)!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii